Je bent hier:

Financiële nazorg

Natuurlijk houdt de zorg van Uitvaartzorg Deventer niet op na de uitvaart. U kunt er niet omheen dat er na de crematie of begrafenis nog dingen geregeld moeten worden. Daarom stellen we voor u informatie beschikbaar voor de afwikkeling van de nalatenschap.

Nabestaandendesk

De afwikkeling van een nalatenschap is maatwerk. Met onze Nabestaandendesk-service bieden wij maatwerk. Dit is een online platform waarop u met een eigen inlognaam en wachtwoord uw eigen persoonlijke dossier kunt beheren. Dit dossier bevat een checklist die zich aanpast aan de persoonlijke situatie. Het dossier kunt u met meerdere familieleden delen, zodat u hier samen toegang toe heeft. U komt er heel eenvoudig achter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap en wat prioriteit heeft. Van erfenis, notaris, bankzaken, belastingen tot het opzeggen van verzekeringen, goede doelen en social media. Met de Nabestaandendesk heeft u overzicht en zorgt u ervoor dat ook alles na de uitvaart goed geregeld is.
Houd er rekening mee dat het afwikkelen van een nalatenschap enkele maanden tot een jaar kan duren voor alles geregeld is. Dit online platform helpt u deze periode en onthoudt wat u heeft ingevuld. Zo kunt u steeds weer verder gaan waar u gebleven bent.

Voor deze service vragen wij een vergoeding van € 32,50. Wilt u meer weten of wilt u een account aan laten maken? Neem gerust contact met ons op.

Wanneer u kiest voor de afwikkeling van de nalatenschap via de Nabestaandendesk, dan krijgt u van ons inloggevens en kunt u via deze link inloggen.