Je bent hier:

Kosten baby of kinderuitvaart

Dat wat jullie nooit hadden verwacht, of misschien toch hadden voelen aankomen, is gebeurd. Jullie moeten afscheid nemen van jullie kindje. Dit voelt als een onmogelijk grote taak.
Deze periode brengt heel veel dubbele gevoelens met zich mee. Jullie zijn vader en moeder geworden en zijn daar trots op. Maar jullie zijn ook intens verdrietig omdat jullie hem of haar weer los moeten laten.

Dit voelt onnatuurlijk, en dat is waar Uitvaartzorg Deventer rekening mee houdt. Jullie moeten al het onmogelijke doen, en daar horen volgens ons geen hoge kosten bij voor de begeleiding van de uitvaart voor jullie kindje. Binnen 24 uur krijgen jullie van ons een overzicht van de kosten, zodat jullie uiteindelijk niet negatief verrast worden.

Wij hanteren een ander tarief om jullie te begeleiden dan wanneer we een uitvaart voor een volwassene begeleiden. Voor baby uitvaarten hebben we geen aannametarief, maar begeleiden we per uur. Wanneer jullie ervoor kiezen dat Stella jullie begeleidt zal er € 60,- per uur in rekening worden gebracht. Het aantal uur is afhankelijk wat jullie als familie zelf willen doen en wat Stella voor jullie doet. Maximaal wordt er € 750,- berekend voor begeleiding. Andere kosten waar je aan kunt denken staan op de pagina producten en diensten en begraven en cremeren.  Hebben jullie andere vragen of willen jullie meer weten, neem contact met ons op.

Uitvaartverzekering

Wanneer je als moeder (en soms als vader) een uitvaartverzekering hebt, zijn stil geboren kindjes (vanaf 20 weken zwangerschap) en kindjes tot 2 maanden na de geboorte overlijden vaak meeverzekerd. Jullie zijn NIET verplicht om de uitvaartverzekering te bellen en door hen de uitvaart te laten verzorgen.
Elke uitvaartverzekering heeft verschillende voorwaarden. Wanneer jullie ons vragen om de uitvaart van jullie kindje te begeleiden, keert de verzekering een bepaald bedrag uit. Dit bedrag is per verzekering verschillend. Wij nemen graag contact met jullie uitvaartverzekering op om navraag te doen welk bedrag er uitgekeerd wordt.