Je bent hier:

Uitvaart Bathmen

Uitvaart Bathmen

Uitvaart Bathmen

Persoonlijke en betrokken uitvaartverzorging in Bathmen

Uitvaartzorg Deventer verzorgt begrafenissen en crematies in Bathmen en omgeving. Wij begeleiden u vanaf het eerste contact, tot na de uitvaart. 

We nemen alle zorgen uit handen en helpen u bij het organiseren van een persoonlijke en waardige uitvaart. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen samen met u voor een afscheid dat past bij de overledene en bij jullie als nabestaanden. Ook kunt u bij ons terecht voor rouwbegeleiding.

Wilt u meer weten over onze uitvaartdiensten in Bathmen of andere plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Opbaren in Bathmen

Uw dierbare kan worden opgebaard in Bathmen in een uitvaartcentrum, of thuis. De meeste uitvaartcentra of rouwcentra beschikken over een 24-uurskamer zodat u de overledene ieder moment van de dag kunt bezoeken.

Uitvaartcentrum Bathmen

Vredehof Uitvaartcentrum Bathmen heeft een landelijke uitstraling en ligt bij de algemene begraafplaats aan de Prinses Margrietlaan. In de 24-uurskamer kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Ook is het mogelijk om in dit uitvaartcentrum condoleances of afscheidsdiensten te organiseren.

Thuisopbaring

Veel mensen ervaren het als prettig om hun dierbare thuis op te baren. U kunt in een vertrouwde omgeving, in alle rust, afscheid nemen. Daarnaast bent u vrij in het ontvangen van bezoek; u bepaalt zelf wie wanneer op bezoek komt.

De laatste verzorging mag u, als u dat wilt, zelf doen. Natuurlijk helpen wij u daarbij. Of we nemen dit volledig over, als u dat prettiger vindt.

Begraafplaats Bathmen
Begraven Bathmen

Cremeren in Bathmen

Steeds vaker kiezen mensen voor cremeren. Over het algemeen is cremeren goedkoper dan begraven en het is een duurzamere keuze. De as van de overledene wordt bewaard in een urn of uitgestrooid op bijvoorbeeld een begraafplaats of in de natuur.

In en rond Bathmen zijn verschillende crematoria. Ieder met een eigen sfeer en mogelijkheden.

Kijk hier voor de verschillende locaties.

Begraven Bathmen

Bij een begrafenis wordt de overledene in een kist, baar of wade of begraven. Hierin zijn vele keuzes, waarbij we u graag adviseren en begeleiden. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Begraven kan in een algemeen graf, of een particulier graf. In Bathmen en omgeving zijn verschillende begraafplaatsen waar men kan begraven worden. De bekendste begraafplaats is de algemene begraafplaats aan de Prinses Margrietlaan. Deze begraafplaats ligt in het centrum van Bathmen. Er is een oud en een nieuw gedeelte met in het midden een aula voor afscheidsbijeenkomsten.

Natuurbegraafplaatsen

Er komen in Nederland steeds meer natuurbegraafplaatsen. U kunt hier een eigen plekje in de natuur kiezen en deze plek blijft voor altijd. Dit betekent dat deze laatste rustplaats voor eeuwig is. 

De kist of omhulling moet gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar materiaal.

Afscheidslocaties Bathmen

Naast de ruimtes bij het crematorium en de begraafplaatsen zijn er in Bathmen ook andere locaties beschikbaar voor een afscheid. Denk bijvoorbeeld aan een kerk, sportvereniging of een andere locatie met een speciale betekenis voor uw dierbare.

Bijzondere uitvaartlocaties in Bathmen

De kerk van Bathmen

De dorpskerk is een middeleeuwse kerk in het centrum van Bathmen. De kerk is een sfeervolle locatie voor een afscheidsdienst. Deze dienst kan worden gehouden in de kerk zelf, of in de tuin.

Cultuurhuus Bathmen

Het cultuurhuus heeft meerdere zalen in verschillende groottes die gehuurd kunnen worden voor een afscheidsdienst. Het gebruik van audiovisuele apparatuur is ook mogelijk, net als catering.

Huize De Bannink

Dit historische, monumentale huis met poort en slotgracht heeft een grote, besloten tuin met een bijzondere sfeer. Deze locatie wordt gebruikt voor verschillende bijeenkomsten en is zeer geschikt voor een afscheidsdienst.

Eigen tuin

De eigen tuin is een persoonlijke en intieme locatie voor een afscheidsdienst. Er moet uiteraard wel rekening worden gehouden met een aantal factoren, zoals het aantal genodigden.

Dorpskerk Bathmen

Meer weten over uitvaart Bathmen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Bathmen of andere plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het organiseren van een persoonlijk afscheid, waar u ook verzekerd bent.