Je bent hier:

Uitvaart Diepenveen

Je bent hier:

Uitvaart Diepenveen

Uitvaart Diepenveen

Uitvaart Diepenveen

Voor een uitvaart in Diepenveen kunt u terecht bij Uitvaartzorg Deventer. Wij, Sjoek en Stella, nemen hierbij zoveel mogelijk uit handen. We begeleiden u stap voor stap tijdens de periode rondom de crematie of begrafenis. Zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is: afscheid nemen op een manier die past bij uw dierbare overledene.

In Diepenveen en omstreken kennen we alle mogelijkheden voor een uitvaart. We bespreken uw wensen en bekijken samen wat de beste keuzes zijn.

Wilt u een overlijden melden? We zijn dag en nacht bereikbaar en beschikbaar.

 06-48470811

Opbaren in Diepenveen

Na het overlijden van uw dierbare is er de keuze om thuis of in een uitvaartcentrum op te baren. We bespreken graag de verschillende opties met u om de juiste keuze te maken. 

Afscheidshuis Deventer is een kleinschalig rouwcentrum met een rustgevende sfeer. Hier kunt u in alle rust en privacy afscheid nemen van uw dierbare. Er zijn 2 sfeervolle, huiselijk ingerichte familiekamers die dag en nacht toegankelijk zijn met een eigen sleutel.

Opbaren in uitvaartcentrum Steenbrugge

Dit uitvaartcentrum ligt vlakbij Deventer heeft verschillende sfeervolle ruimtes, met veel daglicht. In dit uitvaartcentrum kan de overledene verblijven tussen het overlijden en de afscheidsdienst.

Thuisopbaring

 • In uw vertrouwde omgeving, omringd door dierbare herinneringen.
 • In alle rust en privacy afscheid nemen.
 • Praktische zaken regelen in uw eigen tempo.

Laatste verzorging

De laatste verzorging van een overledene is een waardevol moment. We besteden dit niet uit, maar doen alles zelf. U bent van harte welkom om hierbij te helpen, waarbij we de tijd nemen en al uw vragen beantwoorden.

Waarom de laatste verzorging zelf doen?

 • We vinden het belangrijk dat dit intieme moment in handen is van mensen die uw dierbare kennen en respecteren.
 • We nemen de tijd om het goed te doen, zonder haast of stress.
 • We willen u de kans geven om deel te nemen aan dit moment, als u dat wilt.
cremeren in Schalkhaar

Cremeren in Diepenveen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor cremeren. Vaak zijn de kosten een reden, die voor een crematie meestal lager zijn dan voor een begrafenis. Een andere reden kan geloofsovertuiging zijn, of om de nabestaanden niet te belasten met het onderhoud van een graf.

Crematorium Steenbrugge in Diepenveen

In Diepenveen zelf bevindt zich Crematorium Steenbrugge. Dit crematorium heeft twee sfeervolle aula’s; de Hanze en de Kade. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor de condoleance en er is een prachtige urnentuin waar u de as van uw dierbare kunt laten rusten.

Begraven Diepenveen

In Diepenveen en omgeving zijn er diverse begraafplaatsen. Vaak kiezen mensen voor de begraafplaats waar andere familieleden begraven liggen, maar u bent volledig vrij in uw keuze. Het mag ook een begraafplaats zijn in een andere gemeente.

Begraafplaatsen in Diepenveen

 • Begraafplaats Steenbrugge Diepenveen

Een parkachtige begraafplaats met een oppervlakte van ruim 2 hectare. De begraafplaats kenmerkt zich door een sfeervolle en groene uitstraling, met veel bomen, planten en bloemen.

Er zijn algemene graven, urnengraven, kindergraven en er is een strooiveld voor de as van een overledene. In het rouwcentrum kunt u terecht voor condoleances en afscheidsdiensten en er is een aula waar grote gezelschappen terecht kunnen.

 

 • Begraafplaats Tjoenerhof

Een ruim opgezette bosbegraafplaats met een unieke, natuurlijke sfeer. Er zijn diverse bomen, planten en bloemen, en er is een vijver met watervogels. Er zijn speciale familie-, kinder- en urnengraven en er is een strooiveld voor as.

 

Op deze begraafplaats is een aula die gebruikt kan worden voor een afscheidsdienst en koffietafel.

Begraafplaatsen in de omgeving

 • Algemene begraafplaats Prinses Margrietlaan, Bathmen
 • Begraafplaats Heilige Lebuinus, Deventer
 • Begraafplaats Heilige Nicolaas, Schalkhaar
Uitvaart Diepenveen, natuurbegraven

Natuurbegraafplaatsen

Een natuurbegraafplaats is een unieke plek waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Steeds vaker kiezen mensen voor een eeuwige rustplaats in de natuur, in plaats van een traditionele begraafplaats.

Op een natuurbegraafplaats geldt eeuwige grafrust en de natuur staat centraal. Dit betekent dat er geen grafmonumenten zijn. De natuur zorgt voor het graf, u heeft er geen omkijken naar dus het onderhoud is zeer minimaal. Daarnaast is natuurbegraven een duurzame keuze. Bovendien is het een goedkopere optie dan begraven op een traditionele begraafplaats.

Natuurbegraafplaatsen in de omgeving van Diepenveen

 • Natuurbegraafplaats Hoogengraven bij Ommen
 • Schapemeer bij Vorden
 • Koningsakker bij Arnhem

Afscheidslocaties Diepenveen

U bent niet verplicht om de afscheidsceremonie te houden op de begraafplaats of bij het crematorium. U kunt ook kiezen voor een uitvaartcentrum, kerk, horecagelegenheid, of een locatie die past bij de interesses van uw dierbare. Denk bijvoorbeeld aan een sportclub, theater of horecagelegenheid.

Wij kennen alle mogelijkheden in de omgeving van Diepenveen en helpen u graag bij het vinden van de perfecte locatie.

Afscheidslocaties Diepenveen, Nieuw Sion

Uitvaartwensen

Ook voor het bespreken van uw wensen omtrent uw eigen uitvaart kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u thuis, voor een persoonlijk gesprek. Of, vul ons uitvaartwensenboekje in.

Meer weten over uitvaart Diepenveen

Voor meer informatie over uitvaarten in Diepenveen en omgeving, kunt u contact met ons opnemen. We vertellen u graag over de mogelijkheden voor persoonlijke crematies en begrafenissen en over de verschillende afscheidslocaties.