Je bent hier:

Uitvaart Colmschate

Je bent hier:

Uitvaart Colmschate

Uitvaart Colmschate

Uitvaart Colmschate

Voor een uitvaart in Colmschate kunt u terecht bij Uitvaartzorg Deventer. Wij, Sjoek en Stella, begeleiden u stap voor stap bij alle zaken rondom de begrafenis of crematie. We ontzorgen u en nemen zoveel mogelijk uit handen. Zodat u afscheid kunt nemen, zoals u dat wilt, en terug kunt kijken op een uitvaart die écht past bij uw dierbare overledene.

We kennen alle locaties en mogelijkheden in Colmschate en omliggende plaatsen en denken graag met u mee.

Wilt u een overlijden melden? We zijn 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar

 06-48470811

Opbaren in Colmschate

Na het overlijden wordt uw dierbare opgebaard. Dit kan thuis, of in een uitvaartcentrum.

Uitvaartcentra hebben alle voorzieningen en de ruimtes om iemand op te baren. De meeste uitvaartcentra beschikken over 24-uurkamers zodat u op elk moment uw dierbare kunt bezoeken.

Afscheidshuis Deventer, in Colmschate, heeft twee familiekamers. In deze huiselijk ingerichte afscheidskamers kunt u dag en nacht bij uw dierbare zijn, om in alle rust afscheid te nemen.

Thuisopbaring

Veel mensen vinden het fijn als hun dierbare thuis wordt opgebaard. Op deze manier kunt u afscheid nemen in uw eigen, vertrouwde omgeving. Persoonlijk, intiem en in alle rust. Daarnaast kunnen nabestaanden op ieder gewenst moment langskomen, wanneer het jullie uitkomt.

Laatste verzorging

Voor het opbaren kleden we de overledene mooi en verzorgd aan. Deze laatste verzorging besteden wij niet uit, maar doen we zelf. Als u wilt, mag u hierbij helpen. Dit is vaak erg positief voor het verwerkingsproces

Crematorium Steenbrugge Raalterweg Diepenveen Uitvaartzorg Deventer afscheidsdienst De Hanze De Kade condoleance

Cremeren in Colmschate

De keuze voor cremeren is een persoonlijke keuze. Dit kan vanwege geloofsovertuiging zijn, of omdat men de nabestaanden niet wil belasten met het onderhoud van een graf. Over het algemeen is cremeren goedkoper dan begraven, wat ook een reden kan zijn om hiervoor te kiezen.

Het is mogelijk om de afscheidsdienst bij het gekozen crematorium te organiseren maar dit is niet verplicht.

In de buurt van Colmschate vindt u de volgende crematoria:

 • Crematorium Steenbrugge, in Diepenveen
 • Crematorium Heidehof, in Ugchelen
 • Crematorium de Omarming, in Zutphen
 • Crematorium Dieren, in Dieren
 • crematorium Nijverdal, in Nijverdal 

Elk crematorium heeft zijn eigen sfeer en mogelijkheden. We vertellen er graag meer over en helpen u bij het vinden van de locatie die het beste bij jullie wensen aansluit.

Begraven Colmschate

In Colmschate en de omliggende plaatsen zijn verschillende begraafplaatsen. Vaak kiezen mensen de begraafplaats waar andere dierbaren zijn begraven maar u bent helemaal vrij in deze keuze.

Algemene begraafplaatsen rondom Colmschate:

 • Begraafplaats Colmschate, in Colmschate
 • Begraafplaats Tjoenerhof, in Diepenveen
 • Algemene begraafplaats Prinses Margrietlaan, in Bathmen
 • Begraafplaats Steenbrugge, in Deventer

Kerkelijke begraafplaatsen:

 • Begraafplaats Heilige Lebuinus, aan de Ceintuurbaan in Deventer.
 • Begraafplaats Heilige Nicolaas, naast de kerk in Schalkhaar
Begraven Colmschate
Afscheidslocaties Coimschate

Afscheidslocaties Colmschate

Het is niet verplicht om de afscheidsceremonie te organiseren bij het crematorium of de begraafplaats waar de uitvaart plaatsvindt.

De dienst kan ook in een uitvaartcentrum of een kerk worden georganiseerd. Of in een horecagelegenheid. Misschien zelfs bij de sportclub waar de overledene graag kwam, of zelfs in een theater. Er is vaak meer mogelijk dat men denkt, of weet.

Uitvaartzorg Deventer kent alle mogelijke locaties in de omgeving, we informeren u graag.

Meer weten over uitvaart Colmschate?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Colmschate en omliggende plaatsen? Bel of mail ons gerust, we vertellen u graag meer.

Uitvaartwensen

Ook voor het bespreken van uw wensen omtrent uw eigen uitvaart kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u thuis, voor een persoonlijk gesprek. Of, vul ons uitvaartwensenboekje in.