Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Uitvaartzorg Deventer is in het bezit van Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart wordt niet gegeven door een beoordeling van een extern bureau, maar door beoordelingen van nabestaanden voor wie Uitvaartzorg Deventer een uitvaart heeft mogen verzorgen.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen zoals bij andere keurmerken. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid tijdens de uitvaart staan centraal. Een uitvaart wordt op maat samengesteld en de nabestaanden beslissen alles zelf. Binnen 24 uur krijgt u een kostenoverzicht waarin duidelijk staat aangegeven wat u waarvoor betaalt. 

De uitvaart hoeft niet in één gesprek geregeld te zijn. Stap voor stap geven we in de dagen erna vorm aan het afscheid. We geven hieraan alle tijd die nodig is om het een afscheid te laten zijn die bij u past.
Na enkele weken krijgt u uit naam van Keurmerk Persoonlijke Uitvaart een vragenlijst waarin u aan kunt geven hoe u het afscheid ervaren heeft. Het invullen van deze vragenlijst is geheel vrijblijvend, maar wij vinden het altijd fijn om te weten of wij u op de juiste manier begeleid hebben.

Wilt u weten hoe de ervaringen van andere families zijn geweest, klik hier.
Cookie instellingen