Afscheidshuis Deventer

Afscheidshuis Deventer is een rouwcentrum in Colmschate waar u uw dierbare kunt opbaren in één van onze familiekamers. De rustige locatie naast de Ichtuskerk, de kleinschaligheid, huiselijkheid en het tarief maken Afscheidshuis Deventer uniek en is een goede aanvulling op de bestaande rouwcentra (yardenhuis Steenbrugge, Monuta en Vredehof) in Deventer en omgeving.

Wilt u een keer bij ons binnen kijken, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bel ons op 06-39027212.

Het huis heeft 2 familiekamers in huiselijke sfeer waar u middels een eigen sleutel op elk moment van de dag bij uw dierbare kunt zijn, zonder eerst een afspraak te maken. U mag de kamer een persoonlijk karakter geven door bijvoorbeeld foto's of andere belangrijke spullen neer te zetten.
Naast de 2 familiekamers is er ook een ruimte waar mensen opgebaard kunnen worden zonder eigen sleutel. Nabestaanden kunnen een afspraak maken om de overledene te bezoeken. Afscheidshuis Deventer is te vinden in de oude pastorietuin van de Ichtuskerk aan de Holterweg. Dit is een rustig gelegen, goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid en is toegankelijk voor minder validen. Ongeacht uw geloofsovertuiging of cultuur bent u welkom om van de zorg en diensten van Afscheidshuis Deventer gebruik te maken.

Bij het verliezen van een dierbare is het belangrijk dat u in alle rust en tijd afscheid kunt nemen. Afscheidshuis Deventer biedt u hier de mogelijkheid toe.
Cookie instellingen